Tuesday 31 May 2011

Olcso szoba london, londoni szallas, londoni munka, maunka londonban, londoni magyarok, magyarok londonban, eszak london, del london, casino, gyari munka, szorolapozas, takaritas, szallodai munka, automoso, NI number, bankszamla

Olcso szobak kiadasaval foglalkozok Londonban, depozitot kell fizetni amit nem adok vissza soha, mivel addigra azt en mar reg eljatszottam. Irodam nincs telefonon tudtok elerni vagy valamelyik william hillben porgetem a depositokat a rouletten. Ha munka kell abban is tudok segiteni 100 font elore. Ha kell bankkartya vagy NI number, mindent el tudok intezni jo penzert, igy segitek a magyaroknak.

14 comments:

János said...

http://londoni-munka-janos-konrad.blogspot.com
http://uk.linkedin.com/in/janoskonrad
http://www.facebook.com/konrad.janos

Anonymous said...

Sziasztok!

Nekem is van rossz tapasztalatom, és reménykedem benne, hogy aki olvassa, nem fog bedőlni a Sizodonak. Én tavaly voltam kint párommal együtt, összekéregettünk a rokonoktól összesen 600 000, azaz hatszáz ezer forintot. Én takarítónő voltam párom munka nélküli. Gondolhatjátok, mit is jelentett nekünk az a pénz. De úgy voltunk vele, 1-2 hónap és vissza fizetjük. Gyorsan zajlottak az események, Flórián Györgyné olyan kedves volt, hogy mindenki biztosra vette, amit mondott. Pénteken érkezünk, és max egy hét már dolgozni is fogunk. Már az utazáshoz, 120 000 forint el is röppent.Már is megjegyezném, hogy repülővel 30000forintból kint van az ember alig 2óra alatt, az autóban meg mint a heringek 24órát szorongtunk.
Odakint egy nagyon bunkó ember Konrád János fogadott minket. Gyorsan leszakított bennünket, összesen 800 fonttal. 200font 2 hétre/fő, +200font a kaució, amit ha kidobna a MAGYAR szerződésben megfogalmazva vissza fog adni.(magyar szerződés mellé angol is kellett volna, mert a magyarral kint mire mész, ha problémád van? kinek bizonyítod, hogy mi jár neked és mi nem?) Mivel mi ketten voltunk ez 2x annyi teher anyagilag. Már is mentünk bankszámlát csináltatni, és kaptunk kinti sim kártyát, ami + 40font volt. (5 fontért lehet venni sim kártyát). Ezután közölte kinek mikor kell mennie NI number számot csináltatni meg adott egy címet, oldjuk meg, hogy jutunk el oda. 6an voltunk és mindenkinek egy időpont volt megadva.
Ezek után gyorsan szaladni kezdett az idő, munka sehol, ugyan is csak egy munkaügyibe regisztráltatott be minket, ahol ismerik, és annyi munkát adhat nekünk, hogy a szállásunkat ki tudjuk fizetni. Nyugodtan éhen is dögölhetünk. Bár ide már csak 5en regisztráltunk mert a 6.embert elvitte benzinkútra, ahol feketén dolgoztatta a minimálbér feléért, a másik fele szintén Konrád János zsebébe kerül.
Nem mesélem el annyira aprólékosan a dolgokat. Azt, hogy mint egy utolsó senkiházival úgy kiabált velünk, mi senkik vagyunk, mi lusták vagyunk. Páromat el akarta küldeni 48órás munkára. Egyértelműen kibukott a 26.óra talpalásnál, és én mentem érte, mert már a lábán nem állt. Haza kísértem. Épp hogy haza jöttünk a pénzszipolyozó rabszolgahajcsár már hívott is, hogy képzeljük mi ezt. 35percen keresztül ordított a telefonba, hogy legszívesebben oda jönne, és szarrá verne minket, kinyírna és ehhez hasonlók. Azt is közölte, hogy takarodjunk a szállásról, van rá 2napunk. Közöltük rendben van, de a pénzünket akkor adja vissza. Milyen pénz? Ő nem ad nekünk semmilyen pénzt. Mondjuk ami a "szerződésben" van leírva. itt nevetett egy jó nagyot, majd közölte ő nem ad nekünk pénzt takarodjunk onnan, mert pénteken már jön a helyünkre már ember...
Konrád János az az ember, aki ha te elmondod az igazad, a saját szemedbe vissza hazudja, te nem ezt mondtad. Hozzá csapva még egy két hazugságot. Imádkozom, hogy ezt a bűnözőt csukják le minél hamarabb, mert az embert nem csak anyagilag, lelkileg is teljesen tönkre teszi.
Haza jöttünk novemberben, 1hónapot bírtunk ki, összesen amit kivittünk magunkkal és amit kint kerestünk 1millió forintnak felel meg. Haza érkeztünk repülővel, és már pénzünk egy forint sincs. November óta munkanélküliek vagyunk, és mind a kettőnket a szüleink tartanak el.

Anonymous said...

http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-34258.html

Anonymous said...

Néhány cég, valamint közvetítő személy neve, akikkel már jópáran póruljártak, 2010. áprilisi lista:

Alexander Brehm
Arzenál Holding Kft
Best Life Holding
Buza Károly
Costin Loránd Mihály
Czekmeiszter Tamás
Csóka Richárd
Csóka István
Csonka József
Faragó Lajos
Gábor Ilona
Jónás Emil
Juhász József
Kanócz Rita, Bódi Gergő
Karácsony Sándor
Kálomista Imre
Kirch János
Kleinmayer Péter
Konrád János
Kovács Róbert
Kovács Levente
Kovács Zoltán
Kovács László
Kozma Lajos
Lőrincz Gábor
Marko Technology Kft
Mezőfi László
Mészáros Róbert
Makasits Zoltán
Mono-Ko-Bau Kft
Nagy Béla
Nagy László
Oravecz Ferenc
Pintér János, Tóth Sándor (ők együtt
„ügyködnek”!)
Pálfi Nándor
Rad Bau Kft - Ammerling György
Radvánszky Róbert
Sánta Róbert
Sárközi
Sizodo Solutions Limited - Flórián
Györgyné Zsuzsanna
Soós József
Suhari Adolf Jozef
Suhai József
Tomkó Miklós
Tóth Péter
Töröcsik Zoltán
Tálas Ferenc
Újvári Sándor
Zsolnai Tamás
Walter Borig
Walter Krisztián alias Bereczki János

Anonymous said...

Sziasztok!

olvastam a történetet!hát 1 hónapja indultam ki egy ismerősömmel a sizodoval!minden rendben ment bele estünk abba a hibába amibe az előttem író!Flóriánné Zsuzsa kedvessége elhitette hogy minden rendben lesz!elindultunk egy kisbusszal amiben 8an nyomorogtunk több mint 24órán keresztül! a céghez ahova vittek minket teljesen idiótának néztek minket már ez érdekes volt!elvittek egy szállásra ahol hogyha tüsszentettünk volna egyet ránk omlott volna az épület végül kaptunk egy másik szállást!azt gondoltunk azután minden rendben van!arról volt szó hogy olyanokkal fogunk lakni akik ott dolgoznak mint mi!hát ez nem így történt!erre jött a válasz nyugodjunk meg délután megmutatják hova kell menni!este jött az sms egy címmel és reggel irány a meló!sajna azt elfelejtették megmutatni hogy hol is van!
másnap aztán nem sikerült odaérni de hát mit is vártak egy ekkora városba mintha tűt keretem volna a szénakazalba!
másnap ment a telefonálgatás ami kb 20fontunkba került!két nap múlva irány újra a meló!odaértünk és felvételi volt!a szerződésben az állt hogy nincs semmi féle rosta és elbeszélgetés hát mégis volt!a lakótársaink aznap felvilágosítottak hogy aznap mikor mi mentünk 2en mentek haza a sizodo cégtől!ekkor gyors repülőjegy foglalás és 2nap múlva irány budapest!az 5 napunk kb 400ezer forintunkba került fejenként!de elmondhatom mi még nagyon jól jártunk mert sajnos akikkel együtt utaztunk őket az utcára rakták és a nagykövetség közölte velük hogy ha meghalnak se viszik őket haza!
köszönöm hogy a családom összegyűjtött kis pénzét elszórhattam!nem elég hogy kinn szenvedtem 5napig a szüleim azt sem tudták van e mit ennem a 24órás autó út miatt egészségügyi gondjaim vannak a hátammal!és ezért a kínért ami most már életem végig elkísér még fizethettem is!SENKI NE VEGYE IGÉNYBE ŐKET!
de van egy jó mondás:"Isten nem bottal ver!"

Anonymous said...

és azt elfelejtettem hogy az állásinterjún egyből kiszórtak minket!munka tapasztalat és nyelvtudás hiánya miatt!a szerződésben:NYELV TUDÁS NEM SZÜKSÉGES!


NEVEK:
Flóriánné Zsuzsa
Borisz-kinti kapcsolattartó
Norbi-sofőr
Gyula-szállás adó

Anonymous said...

Gárdonyi Gyula egy csaló,munkát,szállást igér,ebből semmit nem tart be,vigyázzatok vele!!

Anonymous said...

Én akkor voltam kint amikor még Konrád János volt a szállásadó.
Valóban volt,hogy csúnyán beszélt, de sokan olyan ostobán viselkedtek,hogy elképzelni nem lehet. Egyébként Konrád János már több mint 2 éve nincs is Angliába! Ez az egész blog egy nevetséges hülyeség! Gárdonyi Gyula még kint van, de tök jó fej, most is nála lakom, mert annak idején a János házaiból átmentünk hozzá. Munkát soha nem ígért és nem is foglalkozik ilyesmivel.

Anonymous said...

Gardonyi Gyula egy undorító,csaló!

Anonymous said...

Mér nem jelentetted fel? Valószínű segg hülye vagy azért!!!!! Vagy azért mert meg sem történt az eset? Nézz utána a sizodónak jobban mielőtt írsz!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Könnyű úgy írni, hogy azt sem tudja senki mi az igazság meg a valóság, álnevekkel elrejtve!!!!!!

Anonymous said...

Gardonyi ugyanúgy ígérget,mint előtte 2 éve!!!!!

Anonymous said...

If you wish for to grow your knowledge only keep visiting this web site and
be updated with the hottest information posted here.


Feel free to surf to my page :: merida

DERBIER SERVICES said...

Sziasztok,
Pénzügyi problémái esetén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy protokollok nélkül kielégítsük Önt. Akár 1.000.000 euró hitelt és projektfinanszírozást tudunk biztosítani Önnek.
Bármilyen jelenlegi helyzete és nehézsége is akadályozza, hogy bankjától hitelt vegyen fel, bízzon bennünk, meg tudjuk oldani Önnel.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és teljes megelégedésére szolgálunk.
Whatsapp: +4917683830359
Email: hitelgranit@gmail.com
PS: Nem komoly és paranoiás emberek, menjetek a maga útján.